beste dagen på lenge

hei. idag på skolen så har vi skrevet manuset til filmen vi skal lage i unge og rus! imorgen så skal vi filme, og det blir sikkert kjempekult. jeg er på gruppe med nicholas og andrea og siden det er litt for få til å ha en fest, som er det vi skal ha på denne filmen, så har vi spurt noen i syvende klasse om de vil være med å være statister. nesten hele klassen ville, så da skal vi bruke nesten hele morgendagen til å filme. det blir utrolig morsomt. 

etter skolen så ble jeg med amanda hjem, og det var som alltid veldig koselig. vi var hos mammaen til amanda og hun er som alltid veldig hyggelig og snill, så det var veldig koselig å være på besøk hos dem. jeg dro hjem halv åtte tror jeg (?) etter det så dro jeg og mamma i butikken og kjøpte litt frukt, nøtter, yoghurt og juice. jeg har begynt å bli sunn, haha. igår så hadde jeg og mamma det veldig koselig ed stort fruktfat, smoothie og vampire diaries og idag det samme med serien the originals. her kommer noen bilder:)hvordan har dagen din vært? sorry for sent innlegg..

-Mathilde

 

Én kommentar


Andrea Ramstad Aatlo
-13.02.2014 kl:21:14


Lykke til!
mthf
-18.02.2014 kl:19:30


heei <3 fin blogg dere har <3 hadde blitt glad om dere komenterer tilbake på bloggen min <3 dere trenger ikke alså men hadde blitt veldig glad

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits