serier

jeg er veldig glad i å se på forkjellige serier! jeg er hekta på amnge serier, og jeg synes det er kjempe gøy å se på serier. favorittene mine er pretty little liars, the walking dead, vampire diaries, gossip girl og frustrerte fruer. jeg skal skrive litt om hver og en av seriene og prøve å forklare så kort og enkelt som jeg bare kan!

The Vampire Diaries//

denne serien handler hovedsakelig om vampyrer. det ligger jo i navnet. Hovedpersonen heter Elena Gilbert. hun forelsker seg i vampyren Stefan Salvatore. de blir kjærester og etterhvert finner hun ut at han er en vampyr. hun finner også ut at det finnes hekser og varulver. bestevennen til elena som heter bonnie er en heks. stefan har en bror som heter damon. han er på en måte den onde broren. elena har en dobbeltgjenger som heter katherine. hun hadde brødrene før elena og vil ha tilbake han ene. hun er kjempe ond og later ofte som hun er elena. egentlig så er damon veldig snill, men han har gjort mye galt i løpet av livet som vampyr så han føler ikke at han fortjener at noen bryr seg om ham, og det er jo lettere at folk ikke bryr seg om en som er slem enn snill, men elena ser alltid det gode i damon og etterhvert blir han snillere og snillere. han forblir alltid som en liten badboy. han er ikke slem, men han har noen mørke sider. elena blir veldig glad i stefan og damon, og tilsutt blir det vanskelig å velge imellom dem.. 

dette er en utrolig bra serie! jeg har så mye bra å si om den. det startet med at jeg lå hjemme å kjeda meg, også begynte jeg bare å se på serien på netflix og putselig var jeg helt hekta. det er nok mange som ikke vil se denne serien fordi det er så mye overnaturlig osv, men det er virkelig verdt å ta en titt.

stefan helt til venstre, elena, damon, bonnie, taylor, caroline og jeremy.


Pretty Little Liars//

denne serien har vel de fleste hørt om? det er ikke få jenter som følger med på denne serien. dette er den første serien jeg så på. det startet også med at jeg kjedet meg og ville se på noe. man kan se sesong 1 og 2 på både netflix og viaplay. serien hsndler om de fire jentene Aria, Emily, Hanna og Spencer. de jentene hadde jo da en felles bestevenn som heter Alison. alison var queen b og sjefen. hun var en mobber og var veldig ufin mot alle. alison brydde seg veldig mye om vennene sine, men hun var ikke redd for å ut utnytte dem eller såre dem. en sommer så forsvant alison og jentene gled ifra hverandre. et år senere fikk de meldinger signert med -A. de trodde jo da at det var alison, men når liket til alison blir funnet blir jentene nervøse, for denne "A" kan alle hemmelighetene dems, som dem bare har fortalt alison. dette gjør at de fire jentene finner hverandre igjen og blir veldig nære. iløpet av dette året de ikke har snakket sammen så har hanna blitt god venn med mona, og de har blitt beste venner. når de fire jentene blir venner igjen føler mona seg utenfor og føler at de tar hanna fra henne. dette er en serie som jeg anbefaler på det sterkeste. den er kjempespennende, og du kan bare skjønne logikken i serien hvis du ser den, haha.

Alison helt til venstre, emily, aria, spencer, hanna og mona helt til høyre.


Gossip Girl//

gossip girl er jo bare drama. dette er en drit kul serie som handler om livet på manhatten. de rike ungdommene bor på upper east side, imens de andre eller de såkalte "outsiderene". dette er en utrolig kul serie. jeg har nesten sett ferdig alle sesongene og jeg gruer meg til den er ferdig fordi det er så spennende. det er en nettsiden som heter gossip girl, som poster masse gossip om disse folka. hovedrollene er vel blair, chuck, nate, jenny, serena og dan. det er de som er med i ALLE sesongene og er liksom en liten vennegjeng. det er liksom litt vanskelig å forklare hva den handler om fordi det er så mye forskjellig fra sesong til sesong. mne hvis du liker de to seriene over her så lover jeg deg at du kommer til å digge denne også.

Nate helt til venstre, serena, chuck, blair, dan og jenny helt til høyre.følger du med på noen av disse seriene, eller skal du begynne å se på noen av dem?

-Mathilde

 

Ingen kommentarer


Inga
-03.03.2014 kl:21:52


Jeg har sett alle sesongene på pll, vampire diaries og gossip girl som har kommet ut!

Skriv en ny kommentar

Design av:

INGVILD AASHEIM hits