februar 2014


Video på vei

Hei ♥

Denne helgen som kommer nå så skal jeg og Mathilde lage den spørsmålrunde videoen. Vi beklager at det har godt veldig lang tid siden vi skrev det men nå kommer den ihvertfall. Så nå har dere fire dager på dere å stille flere spørsmål! 

Lykke til med spørsmålene.

- Emilie og Mathilde ♥

2xu tights

Hei alle sammen ♥

I dag så fikk jeg 2xu tights. Jeg bestillte den på søndag så det tok 2 dager før jeg fikk den. Jeg er veldig fornøyd med den, men det første jeg tenkte når jeg så den var "er ikke den veldg liten" men det er jo fordi den er tøyelig og den skal passe inn til personens kropp eller hva jeg skal si.. haha.

Men ihvertfall sånn satt den på meg:Haha den snora på tightsen irriterte meg litt.

- Emiliebeste dagen på lenge

hei. idag på skolen så har vi skrevet manuset til filmen vi skal lage i unge og rus! imorgen så skal vi filme, og det blir sikkert kjempekult. jeg er på gruppe med nicholas og andrea og siden det er litt for få til å ha en fest, som er det vi skal ha på denne filmen, så har vi spurt noen i syvende klasse om de vil være med å være statister. nesten hele klassen ville, så da skal vi bruke nesten hele morgendagen til å filme. det blir utrolig morsomt. 

etter skolen så ble jeg med amanda hjem, og det var som alltid veldig koselig. vi var hos mammaen til amanda og hun er som alltid veldig hyggelig og snill, så det var veldig koselig å være på besøk hos dem. jeg dro hjem halv åtte tror jeg (?) etter det så dro jeg og mamma i butikken og kjøpte litt frukt, nøtter, yoghurt og juice. jeg har begynt å bli sunn, haha. igår så hadde jeg og mamma det veldig koselig ed stort fruktfat, smoothie og vampire diaries og idag det samme med serien the originals. her kommer noen bilder:)hvordan har dagen din vært? sorry for sent innlegg..

-Mathilde

 

romvideo

hei. jeg vet det er lenge siden jeg har blogget, men det er fordi det er så mye stress med det unge og rus prosjektet, treninger og masse. her er ihvertfall en romvideo:)

 

hva synes du? 

-Mathilde

unge og rus

hei! idag så har vi egentlig hatt en ganske digg dag på skolen. først så hadde vi språkfag (spansk, tysk osv). etter det så så vi en film om hva som kan skje hvis man blir avhengig av narkotika, alkohol osv. tror den het addicted to drugs ellerno, haha. den var egentlig ganske spennende. grunnen til at vi så den filmen er fordi vi skal ha et prosjekt som heter ung & rus denne uka. det blir sikkert morsomt. nå driver ejg og trener litt, så jeg får ikke tatt noen bilder nå.

dette var fra Andrea (andreafotoo) var på besøk hos meg. savner henne utroolig mye♥

-Mathilde

spørsmålsrunde

siden jeg og Emilie hadde spørsmålsrunde sammen så svarte vi jo på de samme spørsmålene, så jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde (på video) og da kan dere spørre om alle ting fra a til å. men dere vet jo sikkert hva som er upassende og hva som er passende å spørre om. forrige gang når jeg og Emilie hadde spørsmålsrunde sammen, så fikk vi ganske få spørsmål, og det hadde vært veldig kult hvis jeg fikk litt fler nå enn forrige gang! da svarer jeg på de spørsmålene i løpet av uka. ser helt forferdelig ut nå, så jeg bare tok noen gamle bilder.

noe dere lurer på om meg?

-Mathilde

hva har jeg i sminkemappen min?

hei dere :) nå tenkte jeg å vise dere hva jeg har i sminkemappen min. det ble et litt rotete bilde med all den teksten, men jeg håper dere skjønner hva som er hva. hvis ikke så er det bare å spørre i kommentarfeltet. jeg skal ikke si noe om hver enkelt ting, me jeg kan godt lage en video om det eller noe, hvis dere vil det. er bare å si ifra. all denne sminken er utrolig bra! jeg bruker selvfølgelig ikke alt dette hver dag, men jeg bruker det meste hver dag. 

hvis det er noe dere lurer på, så kommenter!

-Mathilde

skole

hei! jeg vet jeg lovte å bli flinkere til å blogge og at det var veldig dumt å love, haha. men jeg må nesten prioritere skolearbeid mer enn blogging. jeg har hatt veldig mange innleveringer, presentasjoner, prøver og lekser og masse mas den siste uka, så jeg har ikke fått noe tid til å blogge. jeg skal selvfølgelig prøve det beste jeg kan med å bogge når jeg kan, men hvis det går to dager uten at jeg blogger så er det bare fordi jeg har mye skolearbeid, eller er opptatt med noe annet! 

idag så var det en helt grei dag på skolen. vi skal ha samfunnsfag prøve imorgen så jeg må øve hele kvelden til den.. etter skolen så møtte jeg Stina! det var kjempekoselig å møte hun igjen. litt etterpå så møtte vi tre gutter fra klassen og var med dem i to timer tror jeg. imorgen er det jo helg, så da skal dere få et mye bedre innlegg enn dette! snart er det jo vinterferie! det gleder jeg meg veldig til. jeg skal egentlig ikke noe spesielt, men jeg tenkte å spørre en venninne om å sove over eller noe. skal du noe?

dette ble et veldig langt innlegg!

-Mathilde

long time no see

nå er det sikkert en uke siden jeg har blogget! unnskyld, unnskyld, unnskyld! jeg sov over hos besteforeldrene mine på mandag tror jeg, og da glemte jeg macen og kameraet mitt der! så jeg har på en måte ikke hatt muligheten til å blogge. jeg liker ikke å mobilblogge, fordi da blir innleggene så annerledes og masse surr, haha. men nå lover jeg å blogge mye mer! Emilie har jo blogget om helgen vår, så jeg kan jo fortelle litt om hva jeg skal til uka.

jeg har egentlig ikke noen store planer til uka, men imorgen så kommer det noen folk til skolen vår og skal snakke om nettvett og helse, haha. to helt forskjellige ting. jeg tror jeg skal trene på onsdag og torsdag, så da blir det et litt senere innlegg enn vanlig, hvis ikke så kommer jo sikkert Emilie til å blogge. siden det er lenge siden jeg har blogget så tenkte jeg å lage en videoblogg. noe dere vil jeg skal lage?

det er meg helt til venstre, så Julie, Benedicte og Amanda.

-Mathilde

Beste helgen på lenge

Hei. I helgen så dro jeg, Sofie og Andrine for å møte Mathilde på Starbucks. Og sånn 30 minutter seinere så kom Juliet fra http://angelicaogjuliet.blogg.no/ jeg tror vi satt på Starbucks sånn i to timer eller noe. Etter det så tittet vi litt rundt i butikkene. Når vi kom hjem så lagde vi taco (selvfølgelig) og etter noen timer så sovna Mathilde og Sofie kl 23:30 mens jeg og Andrine dro ut kl 01:00 for å base i snøen, og vi var vel ute til sånn kl 03:00. Og i dag så spiste vi marshmallow dyppet i sjokoladefontene. Vi ble fort kvalme. Etter noen timer så bestemte vi at vi skulle snøbade, for å så hoppe i boblebadet.

Her kommer det noen bilder:

Ja du kan vel se at vi ikke klarte det helt.. (haha)litt uklart bilde..
- Emilie og Mathilde ♥


Design av:

Ingvild Aasheim hits