juni 2014


langhelg

hei! denne helgen var det jo langhelg så da bestemte jeg og familien min oss for å dra på hytta. der var det ikke internett så det ble desverre ikke noe blogging. neste gang så skal jeg huske å si ifra da, haha. jeg kan jo fortelle litt om hva jeg har gjort. jeg har badet flere ganger hver dag! det var så utrolig deilig og varmt i vannet. jeg har vært ute HELE HELGEN. bokstavelig talt, så jeg hadde egentlig aldri hatt tid til å blogge uansett. det er veldig mange barn der hvor jeg har hytte, så jeg har hatt det utrolig morsomt i helgen. idag så har det vært en helt vanlig dag egentlig.. vi hadde gym idag, og det var jo helt greit, hehe. nå så skal jeg pakke litt for jeg skal til pappa, så da snakkes vi! slenger med et par bilder jeg tok nå.

har du hatt en fin helg?

-Mathilderainy day

hei! idag har det vært skikkelig dårlig vær ute, så nå sitter jeg i sofaen med teppe over meg for jeg er så kald. idag har det ikke skjedd så mye, eller jeg har hatt k&h prøve. litt senere så skal jeg, mamma, pappa og lillesøsteren min på kino. jeg er ikke helt sikker på hva vi skal se, men sikkert noe gøy. litt senere igjen så er det paradise hotel finale, så da kommer jeg til å være klistra til tv´en hele kvelden. jeg elsker paradise så det blir litt trist at det er ferdig, haha.. men nå skal vi spise, så jeg blogger mer imorgen!

ser dere på paradise?

-Mathilde

(husk å stille spørsmål)

nytt innkjøp

hei! idag var jeg og mamma på bryn senteret og skulle bytte et par Toms jeg hadde kjøpt. når vi var der så kjøpte vi et nytt par Toms (de svarte med glitter) og et par til som da er i merket Roots. (de beige) jeg kjøpte også solbriller, en babylips og et pudder. Emilie har det pudderet, og jeg låner hennes hele tiden for det er så bra, så da var det på tide at jeg også fikk et sånt pudder. 

 

hva synes dere? 

-Mathilde

hei igjen

Hei! jeg og Emilie er virkelig dårlig på denne blogge greia.. det gikk veldig greit i starten og vi hadde utrolig mange lesere, og alt med bloggingen var egentlig veldig gøy. etterhvert så ble det litt kjedelig og vi gikk litt lei. jeg har nå bestemt meg for å fortsette å blogge. jeg vet ikke om emilie skal, men jeg skal ihvertfall det. jeg får mye mer inspirasjon liksom når det er lyst ute lenge og det er varmt osv. jeg tenkte å ha en spørsmålsrunde for å få i gang alt igjen, så spør om alt fra a til å. jeg skal virkelig ta meg sammen å prøve så godt jeg kan å blogge bra. bytte litt design osv. hvis jeg får mange spørsmål så lover jeg å ta det på video.

som dere ser så har jeg fått regulering.. 

er det noe dere lurer på? :)

-Mathilde

 

Design av:

Ingvild Aasheim hits